brandnew-slogan
 
  • tubes-met-tekst
  • pom-banner3
  • barfly
  • concept
  • sexypink
  • zinzi
  • mv-banner-bnf
 

Cosmetica als succesvol business tool.
Bent u op zoek naar nieuwe wegen, ideeën en initiatieven die u bestaande business doet groeien, dan hebben wij diverse succesvolle business cases die wij met u kunnen delen.

Bijdrage leveren aan omzet en winst marge.
Merken en retailers zijn altijd op zoek naar additionele omzet en onderscheidende manieren om het merk onder de aandacht te brengen. BNF is hierin ervaren en succesvol!

Een uitbreiding van het productportfolio kan een forse bijdrage in omzet en marge opleveren. Een cosmeticaproduct of lijn, die onder eigen naam is uitgebracht, heeft bovendien als voordeel dat de eigenaar ten alle tijden de controle over zijn eigen merk of formule heeft. 

Marketing Tool met aantrekkelijk business model!
BNF heeft inmiddels bewezen dat een “eigen” cosmeticaconcept een wezenlijke bijdrage levert  aan de versterking van het imago van een merk. De praktijk heeft bewezen dat introducties nieuwe markten openbreken.

Een “eigen” cosmeticaproduct vindt in eerste instantie haar weg in de voor het merk bekende retail/afzet kanalen. Doordat Brandnew Fragrances het product in het traditionele cosmetica kanaal introduceert creëren we een nieuw contactmoment voor de consument hierdoor verhogen we de merkbekendheid en ontwikkelen wij extra omzet in een geheel nieuw afzetkanaal.

Op deze manier is er een marketing tool gecreëerd met een eigen business model.

Promotioneel

Een cosmeticaproduct is door de uitstraling en de hoge gepercipieerde waarde zeer geschikt om de verkoop van uw eigen product te ondersteunen als “gift with purchase” of als incentive voor vaste klanten.

Interesse? klik dan op het contactformulier.

 

 

 

WE Fashion