brandnew-slogan
 
  • tubes-met-tekst
  • pom-banner3
  • barfly
  • concept
  • sexypink
  • zinzi
  • mv-banner-bnf
 

De cosmetica wereld tot nu toe:

De wereld van de cosmetica is een traditionele wereld die bepaald wordt door een klein aantal grote spelers , zoals L’Oreal, Coty, Procter & Gamble, LVMH. Het lanceren van eigen merk heeft een hoge instapdrempel. BNF heeft de kennis en ervaring voor het creëren en produceren van deze producten.

De cosmetica wereld volgens BNF:

Brandnew Fragrances heeft laten zien dat er ruimte is voor bestaande en nieuwe merken (nationaal of internationaal) die vanuit hun eigen merkidentiteit en positie in de markt een eigen cosmetica product kunnen lanceren. Om hierin succesvol te zijn, is de specifieke kennis van de cosmeticabranche vereist. De ervaring op het gebied van het creëren van geuren, het produceren en afvullen, de marketing en distributie van deze producten zijn essentiële voorwaarden voor het succesvol introduceren van een product. Brandnew Fragrances heeft deze kennis en ervaring in huis en is de ideale partner voor het lanceren van een eigen cosmetica merk.

De werkwijze van Brandnew Fragrances:

De identiteit en kernwaarden van het merk zijn het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een nieuw concept. Het DNA van het merk moet  altijd terugkomen in het product. 

Van concept naar het schap:

BNF werkt aan de hand van de volgende 8 stappen:

Stap 1: Inventarisatie van de mogelijkheden, business-modellen
Stap 2: Opstart en concept voorstellen
Stap 3: Uitwerken concept idee, merkwaarden, uitgangspunten
Stap 4: Presentatie concept en modellen
Stap 5: Testfase (retailers, consumenten)
Stap 6: Productie.
Stap 7: Introductie / verkoop.
Stap 8: Uitbreiden assortiment en repeat

Informatie
Wilt u meer informatie?, klik hier op het contactformulier

 

werkwijze